Foto: Rolf-Ørjan Høgset

Annette Soknes' ti favorittbilder

Vi spurte nakenmodellen om hvilke ti bilder hun liker best selv. Dette er hva hun sendte oss.

Annette Soknes (20) er utvilsomt en av Norges hotteste nakenmodeller. Har du besøkt en nettside eller lest et magasin myntet på menn de to siste årene, er sjansen stor for at du har siklet over sett bilder av trønderjenta.

Annette tapte såvidt kampen om å bli Vi Menn-piken i 2010, men stakk samme året av med tittelen som årets Gatebil-babe. I 2011 gikk hun til topps i FHMs store damejakt «Forsidepiken».

Så langt i 2012 har ikke 20-åringen vunnet noen nye kåringer (det er ikke for sent å bli Side3-pike ...), men nylig gjorde hun comeback som FHMs forsidepike i bildeserien bladet selv omtaler som «Den ultimate fotoserien».

Men, om Annette selv skulle velge, hvilke bilder synes hun selv er de ultimate? Vel, du trenger ikke å fundere på det, vi har nemlig spurt. Og fått en serie bilder det er vanskelig å ikke bare beholde for seg selv. Men så sjofle er vi naturligvis ikke.

- Var det vanskelig å plukke ut ti favoritter?

-Det var utrolig vanskelig. Det tok meg en hel dag. Jeg ville ha litt variasjon i bildene selv om jeg valgte kategorien «babe», eller «glamour» som de fleste kaller det. Jeg prøvde derfor å finne noen med litt mer nakenkunst i, noe som gjør et bildet mye mer interessant og gir så mye mer. Jeg har jo også mine typiske favorittfotografer med serier som er de beste jeg har, men prøvde å variere med fotografer også, da blir det litt mer vanskelig og det tar mer tid, sier Annette til Side3.

Hun forteller at hun startet som modell allerede som 16-åring. Ett av bildene er fra hun var 18, mens de fleste er knipset i 2012.

- Folk flest ville protestert vilt mot å bli avbildet splitter naken. Er det alltid helt greit å kaste klærne foran kamera eller er det også litt snodig?

- Det er ikke noe snodig i det hele tatt. For meg er det helt naturlig. Jeg er glad i den seksuelle energien, og synes bilder med lite klær er mye mer interessant enn bilder med klær.

- Vi også. Norge ville vært et litt mindre vakkert land uten deg. Er det sexy for deg å ta dem også, eller er det bare en jobb?

- Det er veldig sexy og ta bildene, og jeg får en utrolig selvtillit når jeg står foran kameraet. Jeg kobler helt ut og går inn i en liten boble. Det er nesten som å være skuespiller, man må spille en helt annen person og vise en annen side av seg selv enn hva man er til vanlig. Jeg tenker mye på vakre, steder, personer eller situasjoner. Det er mye å tenke på for å få til et sexy bilde uten å bli for «stiv». Det viktigste er at man drømmer seg bort og spiller med i den settingen man skal være i. Det er også litt vanskelig med tanke på å gjøre slike frekke bilder til noe vakkert og sexy og slik at de ikke blir for tacky. Det handler mye hvordan man beveger kroppen sin og spesielt ansiktsuttrykk. Jeg er veldig flink å forføre med blikket mitt, jeg hørt, smiler Annette.

Promotion med annonselenker

10 kule fordeler for boligkjøpere!

Promotion med annonselenker

Salget du ikke må gå glipp av!

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.