TIL FOTBALL-VM I RUSSLAND: Modell, blogger og die hard fotballsupporter Ann Mari Olsen fra til Russland for å se - og blogge fra - fotball-VM.

Ann Mari Olsen

Ann Mari Olsen blogger fra fotball-VM i Russland

Modell, blogger og fotballentusiast Ann Mari Olsen drar til Russland for å se - og blogge fra - VM. - Det blir garantert en stor opplevelse.

Som sexspaltist for Side3 har modell og blogger Ann Mari Olsen veiledet tusenvis av nysgjerrige norske menn og kvinner i spørsmål om sex og forhold.

Som blogger er det først og fremst fotball - og Manchester United - som gjelder. Med fast sesongkort på Old Trafford lever Ann Mari opp til supporterrollen - og nå stikker hun til Russland for å se og blogge fra Fotball-VM også.

- Jeg har aldri deltatt på et verdensmesterskap så dette blir utrolig gøy. Jeg har heller aldri vært i Russland og det blir garantert en stor opplevelse, sier Ann Mari til Side3.

TV-program: Slik spilles fotball-VM 2018

Hun skal være i Russland i ti dager, og får med seg gruppespillet.

- Hva gleder du deg mest til å se?

- Jeg skal se Island- Argentina, Tyskland - Mexico, Polen- Senegal og Portugal- Marokko så det er noen spennende kamper. I tillegg kommer jeg til å være på fanzonen eller så jeg får med meg de andre kampene.

- Gleder meg spesielt til å følge England (så langt de klarer seg), Frankrike, Belgia, Argentina, Brasil og Spania. Så må man jo også heie litt på våre skandinaviske lag også!

VM-BLOGG: Ann Mari Olsen skal til Russland for å se, og blogge fra, fotball-VM.

Les også bloggen: Destination Russia

- Hva er forventningene dine til Russland?

- Jeg vet ikke helt hva forventningene mine til Russland er enda, jeg har ikke vært der før og hører meget blandede tilbakemeldinger fra folk. Mange har et negativt syn på Russland og det støtter jeg når det kommer til politikk og hvordan landet generelt styres. Men på den andre siden så skal jeg oppleve to nye byer, jeg elsker å reise å oppleve nye steder og kulturer så Moskva og St. Petersburg blir spennende å besøke.

- Jeg tror Russland har gjort en god jobb frem til VM med å gjøre klare stadioner og fanzones så der har jeg høye forventinger! Så får jeg håpe at kampene vi ser blir innholdsrike og spennende!

- Du skal blogge fra Russland, hva kan leserne som besøker bloggen din de neste ti dagene forvente seg?

- Jeg kommer til å oppdatere ofte og mye, og håper jeg får til å lage noen videoer i tillegg som viser stemningen. Både fra byene, fanzonen og før/under kamp!

- Vi gleder oss, god tur!

Promotion med annonselenker

Hvor ble det av den virile mannen?

Promotion med annonselenker

Salget du ikke må gå glipp av!

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.