ISKALDT: Under kan du lese lesernes egne tips om hvordan du får avkjølt varm øl raskt. Illustrasjonsbilde.
Foto: Dave Nevodka (Colourbox) ISKALDT: Under kan du lese lesernes egne tips om hvordan du får avkjølt varm øl raskt. Illustrasjonsbilde.

Øl-triks

5 lesertriks for å gjøre varm øl iskaldt lynraskt

Her er lesernes egne avkjølingstips.

Tidligere denne uken skrev Side3 forbrukersaken «Slik gjør du en varm øl iskald på 60 sekunder». Responsen på trikset som gjør en varm øl kald på kort tid var overveldende, men det viste seg raskt at det eksisterer mange andre triks for å avkjøle varm drikke.

Kommentarfeltet var fullt av hint, tips og triks fra folk som alle mente de hadde en bedre metode enn den vi foreslo der man trengte og under kommer en rekke andre forslag til hvordan man skal kunne unngå butikkvarmt øl på en stekende sommerdag.

«Et svart håndkle, vri det opp i vann og tull det rundt flasken og sett det i solen. Gjett hva som skjer?» foreslår en.

En annen variant av dette tipset er å pakke ølboksen eller ølflasken i vått avispapir og legge den i solen. Fysikken gjør nemlig avkjølingsjobben for deg: Tar varme fra ølen for å at vannet skalfordampe.

En annen anbefaler å legge et vått papirtørkle rundt ølen og så sette den to minutter i fryseren. Den skal visst bli iskald på to minutter.

For de mer vågale som føler drillen er for smågutter, anbefaler en leser å spre all ølen utover og så spraye dem ned med et brannslukningsapparat med CO2. «Done deal».

Vann, isbiter og en stor neve salt i en bolle skal visstnok også kunne kjøle ned ølen din på få minutter. Om du er usikker på hvordan, kan du sjekke ut denne instruksjonsvideoen.

Har du derimot ikke lyst til å gå til innkjøp av en drill, et brannslukningsapparat eller store mengder med salt, kan du alltids benytte deg av det beste tipset en av våre lesere har lagt igjen i kommentarfeltet på Side3s Facebook-side:

«Jeg foretrekker å ha øl i kjøleskapet året rundt».

Smart mann. Meget smart mann.


Les resten av kommentarene og tipsene i den opprinnelige artikkelen eller på vår Facebook-side. Hva er ditt beste tips for å avkjøle øl? Diskuter under.

LES OGSÅ:Promotion med annonselenker

10 kule fordeler for boligkjøpere!

Promotion med annonselenker

Salget du ikke må gå glipp av!

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.