MØRK OG GOTISK: Lene Nystrøm viser seg fra en utfordrende side i Aqua`s nye musikkvideo «Playmate to Jesus».
MØRK OG GOTISK: Lene Nystrøm viser seg fra en utfordrende side i Aqua`s nye musikkvideo «Playmate to Jesus».

Aqua-Lene viser kropp i magasin

Splitternaken i danske S Magazine.

OPPDATERT:Etter ønske fra fotograf Mads Teglers og S Magazine har Side3 nå avpublisert nakenbildene av Lene Nystrøm.

Det er en stund siden artisten og modellen Lene Nystrøm (38) skapte overskrifter her til lands, men nå kommer hun til å heve et og annet øyebryn rundt om kring.

I siste nummer av det danske bilde- og livsstilsmagasinet S Magazine kaster nemlig Nystrøm klærne i en svært dristig fotoseanse.

- I bladet kan vi se hvordan vår herre - og en plastisk kirurg - har skapt henne, skriver den danske avisen Ekstra Bladet.

Side3 har fått tillatelse til å publisere bilder fra bildeserien.

På ett av bildene ser vi Lene Nystrøm liggende utstrakt på et teppe kun iført en gjennomsiktig nettingbody. Bodyen er dratt ned fra brystene, og skjuler ellers fint lite ...

De andre bildene i bladet viser blant annet Lene i fri utfoldelse i naturen, garderoben og i en leilighet. Sjekk for øvrig flere av bildene til S Magazine på bladets blogg og Facebook .

Artisten fyller 40 i oktober neste år, og holder seg øyensynlig svært godt. Men altså hjulpet en smule av moderne kirurgi. I et intervju med bladet ELLE har Lene tidligere uttalt at hun ikke er fremmed for å fikse på kroppen om det skulle bli nødvendig.

- Jeg kan komme til å få ordnet rynker i ansiktet, om jeg synes det er nødvendig i fremtiden, sa hun til ELLE.

Dette er ikke første gang Lene Nystrøm er avbildet naken. I 1998 trykte kjendisbladet Se og Hør en rekke nakenfoto av Nystrøm som angivelig skulle vært tatt tidligere på 90-tallet da hun delvis jobbet som modell. De berømte bildene ble tatt av hobbyfotografen Rolf «Roffe» Tore Kjæran da Lene var 16-17 år gammel.

I 2011 gjorde bandet Aqua comeback med sitt første album på elleve år. Her viste Lene Nystrøm frem en mørkere side enn den «barbiejenta» mange knytter til navnet Aqua.

«Megalomania» ble slaktet av presse i inn- og utland, men det tok ektemann og bandmedlem Søren Rasted med knusende ro.

- Det er fett når vi får dårlige anmeldelser, da selger vi alltid bra, sa Søren Rasted til den danske avisen Gaffa.dk den gang.

Det er i musikkvideoen til «Playmate To Jesus» Lene Nystrøm stiller i det ene ville antrekket etter det andre, og stemningen er mørk og gotisk.

Du kan se videoen her:

Shopping med annonselenker

Green Week: Toppsalgene denne uken

Promotion med annonselenker

Salget du ikke må gå glipp av!

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.