Foto: Splash/Sears

Søstrene Kardashian viser trusa

Skal man selge undertøy må man jo vise det frem.

Søstrene Kardashian er ikke fremmede for å vise fram litt hud, særlig ikke når det er for å selge produktet sitt - seg selv. Denne gang er det nærmere bestemt undertøyskolleksjonen deres det gjelder.

Og da viser de seg så klart fram i truse, bh, strømper og hofteholdere - alt det man kan begjære at en kvinne har på seg (eventuelt under klærne).

Den mest kjente av de tre, mellomsøster Kim (31) - som nylig ble kåret til å være innehaver av verdens heiteste rumpe - var så i ekstase etterpå at hun tvitret et av bildene av de tre.

- Søstrene mine og jeg er så spent på å vise fram vår nye reklamekampanje for vår Kardashian Undertøyskolleksjon! Undertøyet er så nydelig, komfortabelt og feminint, og vi er veldig stolte over kolleksjonen, skrev hun i samme slengen.

Det er som sagt ikke første gang hun, Khloe (27) og Kourtney (32) viser fram hud. Under kan du sjekke flere bilder fra reklamekampanjene deres:

I tillegg til undertøy, har søstrene også blant annet en jeans- og skokolleksjon, samt egne parfymer.

Også de yngre halvsøstrene Kendall og Kylie har vist seg fram i reklamesammenheng (så klart).

Førstnevnte har gjort modelloppdrag i to år, og nylig stilte Kendall (16) opp som det nye navnet for badetøysmerket White Sands siste kolleksjon.

Shopping med annonselenker

Green Week: Toppsalgene denne uken

Promotion med annonselenker

Salget du ikke må gå glipp av!

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.