(Splash/Sears)

Søstrene Kardashian viser trusa

Skal man selge undertøy må man jo vise det frem.

Søstrene Kardashian er ikke fremmede for å vise fram litt hud, særlig ikke når det er for å selge produktet sitt - seg selv. Denne gang er det nærmere bestemt undertøyskolleksjonen deres det gjelder.

Og da viser de seg så klart fram i truse, bh, strømper og hofteholdere - alt det man kan begjære at en kvinne har på seg (eventuelt under klærne).

SAMME KOLLEKSJON? Kim postet også et bilde av seg selv på Twitter - trolig fra samme bilde-serie.

Den mest kjente av de tre, mellomsøster Kim (31) - som nylig ble kåret til å være innehaver av verdens heiteste rumpe - var så i ekstase etterpå at hun tvitret et av bildene av de tre.

- Søstrene mine og jeg er så spent på å vise fram vår nye reklamekampanje for vår Kardashian Undertøyskolleksjon! Undertøyet er så nydelig, komfortabelt og feminint, og vi er veldig stolte over kolleksjonen, skrev hun i samme slengen.

Det er som sagt ikke første gang hun, Khloe (27) og Kourtney (32) viser fram hud. Under kan du sjekke flere bilder fra reklamekampanjene deres:

I tillegg til undertøy, har søstrene også blant annet en jeans- og skokolleksjon, samt egne parfymer.

Også de yngre halvsøstrene Kendall og Kylie har vist seg fram i reklamesammenheng (så klart).

Førstnevnte har gjort modelloppdrag i to år, og nylig stilte Kendall (16) opp som det nye navnet for badetøysmerket White Sands siste kolleksjon.

Likte du denne saken? Lik oss gjerne på Facebook:

Blogg.no

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.

BIDRA I DISKUSJONEN

comments powered by Disqus

Les også


Til Nettavisen Til Side3

Utgavesjef: Lars Wærstad - Telefon: 21 00 60 48

Ansvarlig redaktør: Gunnar Stavrum

Ønsker du å annonsere på Side3? Klikk her

Ansatte: http://blogg.nettavisen.no/category/ansatte/

Personvernpolicy