Foto: Thinkstock/Illustrasjon

14. mars er «biff og blowjob»-dagen

Én måned etter «Valentine's Day» er det guttas tur.

Nøyaktig én måned etter «Valentine's Day», og en snau uke etter den internasjonale kvinnedagen, er det en annen dag som er litt mindre kjent - nemlig den offisielle «biff og blowjob-dagen», altså 14. mars - eller «Steak & BJ Day» som de kaller den på andre siden av dammen.

Nøyaktig hvor offisiell den egentlig er, skal vi la ligge, men det er på det rene at guttas trumfkort over «alle hjerters dag» ble introdusert og gjort populær i 2002 av radioverten Tom Birdsey i FNX Radio.

Etter at Side3 skrev om dagen i fjor har også fenomenet sett ut til å bli en anelse populært også her i landet.

Bakgrunnen for dagen er at Birdsey mente at Valentine's day i stor grad handlet om at menn skulle vise sin kjærlighet til sin kjære, og bruker alle sine krefter for å lage den perfekte dagen for sin elskede. Men at de selv føler seg litt utelatt. Menn trenger derfor sin egen dag.

Konseptet for dagen er enkel. Ingen kort, blomster, sjokolade eller søte, små gaver. Det eneste som står på menyen er biff og blowjob.

Sistnevnte har sikkert de fleste par kontroll på, men erfaringsmessig er det verre å få til en god biff. Derfor har vi tatt oss bryet med å finne ut hvordan du får kjøttstykket helt perfekt.

Er du ikke helt fornøyd med damas engasjement for oralsex? Da kan det være en idé å gå foran med et godt eksempel.

Klikk på bildet til høyre, og lær hvordan hun vil ha det.

Slik steker du perfekt biff

Trikset er å ikke steke biffen ferdig i panna, men bruke stekeovnen - og samtidig utnytte restvarmen i kjøttet maksimalt.

På denne måten bevarer du all saften i kjøttet, som vil bli like saftig og smakfullt som på restauranten.

Hvor mørt kjøttet er kan du bare i liten grad kontrollere selv, det er avhengig av kvaliteten på kjøttet. Men legger du litt penger i biffen, bør den også svare til dine forventninger. Å handle hos en kjøttspesialist vil naturligvis være det sikreste valget.

METODEN:

Sett ovnen på 200 grader, og sett stekeplata på høy varme. Før du slenger biffene i ovnen må du gi dem en god stekeskorpe. Det smaker best, og ser mest delikat ut.

Salt, pepre og krydre biffene etter egen smak. Bruk godt med smør, og brun biffene på hver side. Skal du steke mange biffer så ikke legg alle i panna samtidig, da kjøler du den bare ned. La biffene ligge rundt 30-45 sekunder på hver side.

Deretter legger du biffene i en ildfast form og setter dem inn i ovnen i cirka syv minutter. Deretter tar du dem ut, og lar dem hvile i formen i 30 minutter under folie. Nå klargjøres kjøttet sakte i sin egen varme, samtidig som all saften beholdes inne i kjøttet.

Etter 30 minutter tar du av folien og setter du biffene inn igjen i syv minutter til. Biffene er klare, og perfekte!

TIPS:

Du kan gi en ekstra piff til smaken ved for eksempel å legge et stykke av din favorittost oppå kjøttet før du setter det inn siste gang.

Nøyaktig hvor lenge du skal ha biffene inne ovnen er avhengig av størrelsen på biffene og varmen i ovnen din. Prøv deg fram til den tiden som fungerer best for deg. Biffene i dette eksempelet er 1,5 - 2 centimeter tykke.

Den samme metoden fungerer like godt på kyllingfileter. Da lar du filetene stå 15 minutter inne i ovnen.

... Og den perfekte blowjob-en?Her finner du noen nyttige instruksjonsvideoer.

Fenomenet har også skapet sketcher som den under.

Promotion med annonselenker

Få lysten og livsgleden tilbake!

Promotion med annonselenker

Salget du ikke må gå glipp av!

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.