Foto: Arne D. Skalmeraas Omag.no

Hun har Norges største pupper

- Det verste jeg vet er når noen påstår at de virker naturlige, sier Sylvia Stordalen Sletten.

Glamourmodellen Sylvia Stordalen Sletten (26) har operert inn ikke mindre enn ett kilogram silikon i hvert bryst.

- Jeg blir veldig glad når gutta kommenterer at puppene mine ser store ut. Det verste jeg vet er når noen påstår at de virker naturlige. Det har aldri vært noe mål for meg, sier Sletten til nettsiden Omag.no.

Grensen for silikoninnlegg i Norge går ved 800 gram, men det stoppet ikke Sletten, som tok turen til Sverige for å få oppfylt drømmen. Men heller ikke her fant hun, til å begynne med, noen som ville utføre inngrepet.

- Tok helt av

- Tilslutt fant jeg likevel en svensk lege en som syns det var greit. Og jeg er veldig fornøyd, fastslår modellen overfor nettsiden.

Det er tydeligvis fansen hennes også. Etter at hun viste frem resultatet av operasjonen under et Gatebilstevne, tok det av på Facebook.

- Jeg fikk flere tusen venneforespørsler i løpet av et par uker, og utrolig mye kommentarer, sier hun til Onlinemagasinet.

FLERE BILDER:Slik ser det ut med silikonpupper på 2000 gram.

På Omag.no, som utvilsomt er en nettside rettet først og fremst mot menn, har Sylvia Stordalen Sletten ligget på toppen av listen med søkeord, opplyser redaktør og fotograf Arne D. Skalmeraas.

- Norges største

- Vi har ikke sjekket absolutt alle norske jenter, men er sikre på at hun er den norske modellen med størst boobs, skriver Skalmeraas om Sletten.

For modellen selv, skal ikke «Norges største» har vært et direkte mål.

- Å ha Norges største pupper er ikke viktig for meg, men jeg har lenge drømt om å få dem virkelig store for å bli fornøyd med meg selv, sier Sletten.

Sylvia viste nylig også frem fordelene sine i musikkvideoen «Kaste Penger» til den tidligere MGP-duoen KeSera. Her danser hun rundt uten annet enn noen sedler limt på puppene.

Sylvia Stordalen Sletten ble kåret til «Årets babe 2011» av Omag.no. Du kan se bildene fra den kåringen her.

Promotion med annonselenker

Få lysten og livsgleden tilbake!

Promotion med annonselenker

Salget du ikke må gå glipp av!

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.