Norges neste superstjerne?

Denne tidligere toppmodellen kan fort bli den neste store i utlandet.

Vana Nikolina Perisa ble født i Opatija i Kroatia i 1982.

Hun vokste opp på Gjøvik og Toten i Norge, og har blant annet tidligere vært med i norske Top Model. Som 15-åring begynte hun som modell, og vant Model of the World Norway i 2003.

I 2011 er hun aktuell i Norge som Dermatekets offisielle modell og som drivkraften bak «Rebirth of the Princess». Ta en titt på nettsiden her.

Etter deltagelsen i Top Model i 2008 begynte hun med musikk, og den første singelen hennes heter «Let's Pretend.» Den er skrevet av blant annet Tommy La Verdi i samarbeid med produsenten Farhad Bayat (The Insider).

Sunget i Norge

- I Oslo har jeg sunget på svært mange steder, blant annet åpningen på Shoe Lounge i Skøyen, La Belle, Emil & Samuel og brobyggerarrangementet mellom Norge og Pakistatn der Erna Solberg og Fabian Stang var med.

Hun er nå tv-aktuell i USA og Miami:

- I neste utgave av programmet dukker jeg opp med norske kjendiser og designere der jeg er host som får de til å fortelle om norsk mote og arkitektur.

Hennes single er nå tilgjengelig i Itunes. Du kan laste den ned her.

Her er hennes hjemmeside

Under kan du se en behind the scenes-video fra hennes et fotoshoot:

Her finner du bloggen hennes

Promotion med annonselenker

Derfor er Mitsubishi perfekt for moderne familier

Promotion med annonselenker

Derfor Mitsubishi perfekt for moderne familier

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.