Foto: Paul Weaver Mediehuset Nettavisen

Møt Side3s nye sexekspert

Hun er singel, modell, digger fotball - og du kan spørre henne om alt du vil.

Ann Mari Olsen (23) er ikke som kvinner flest. Hun er ihuga United-fan, hun er et ess med jaktrifla og hun har ingen problemer mer å kle av seg foran kamera.

Følgelig har hun prydet forsiden på de fleste mannemagasiner her til lands. Hun er kåret til Norges mest sexy blogger, var årets Vi Menn-pike i 2008 og vant FHMs forsidejakt samme år.

Hun har også vært FHMs frittalende sexekspert i lang tid, men fra og med i dag er det Side3s mange lesere som får gleden av den unge skjønnhetens ærlige svar om teknikker, størrelse og hva jenter egentlig liker i senga.

Vi tok en prat med med Ann Mari for at du skal bli litt bedre kjent med henne. I bunn av artikkelen kan du sende inn spørsmål om du lurer på noe om sex.

- Gratulerer med ny jobb, det er gøy at det går oppover i livet?

- Hehe. Ja, takk for det. Det må jo alltid bli bedre enn det forrige. Og det er jo moro at det når ut til så mange, sier Ann Mari.

- Ja, du er ikke redd for hva folk hjemme på Gjøvik vi si, mange slibrige spørsmål på byen?

- Det er få som tør å komme bort til meg, og spørre om sexting, på byen.

- Nei, det er kanskje ikke så kult å stå ansikt til ansikt med en av Norges peneste damer, og lure på om de har for liten tiss. Men hadde du svart da?

- Det er hyggelig med folk som sier hei, men det hadde kommet litt an på hva spørsmålet dreide seg om. Kanskje like greit at de sender spørsmålet via Side3.

- Hva er det merkeligste spørsmålet du har fått hittil i din karriere som sexekspert?

- Spørsmålene blir stort sett silet ut før jeg får de, så de merkeligste tingene har jeg fått til min private adresse. Da er det lite selvsensur. Det er en fyr som har kontaktet meg flere ganger, som vil gi meg penger. Han vil ikke møte meg, han tenner bare på at jeg bruker hans penger, at jeg er hans lille prinsesse. Jeg har ikke svart.

- Hva er det folk spør oftest om, da?

- Det er jo gutter som spør mest, og de vil gjerne vite hva de kan gjøre bedre i senga, hva damene liker og om han har stort nok «utstyr».

- Ja, det evinnelige spørsmålet. Bare for lesernes skyld, hva svarer du da?

- Jenter lyver om de sier størrelsen ikke teller, for det gjør det! En mellomting er perfekt, jeg tror gutta er de som er opptatte av å være størst mulig, det hjelper ikke å bare være stor, man må kunne sakene sine også.

- Er det noen ting du ikke vil svare på?

- Nei, jeg tåler det meste, hvor ille kan spørsmål egentlig være?

- Analsex?

- Haha! Får jeg spørsmål, så gir jeg et helt ærlig svar. Som regel svarer jeg ut fra egne erfaringer, men av og til får jeg spørsmål om ting jeg aldri har hørt om, og da kan det hende jeg må google litt.

- Ærlige svar er bra. Og konkrete. Da pornostjernen Jenna Haze fikk spørsmål om hvilket ene triks alle menn må kunne, svarte hun at de «må slappe av og kose seg». Lover du at du aldri svarer noe slikt til Side3s lesere?

- Hehe, jeg skjønner at det kan være et kjedelig svar. Men alle liker jo forskjellige ting så det er jo vanskelig å gi ett tips som funker på alle, jeg skal prøve så godt jeg kan å gi konkrete svar. Men jeg støtter også Jenna, det viktigste er faktisk å tørre å slappe av å gjøre det man vil. Gjør man det blir det automatisk bedre sex!

- Apropos erfaringer, hvorfor er du en sexekspert?

- Her er det mange års erfaring! Nei da, jeg skal ikke skryte på meg å være ekspert, men jeg tør i alle fall å svare ærlig på ting, og så håper jeg det er bra nok.

- Det er det helt sikkert. Er det ett område du har spesiell ekspertise på?

- Jeg er jo en jente, da, så jeg vet jo hva vi liker og hva som skal til for at vi har det bra i senga. Og så dobbeltsjekker jeg litt med venninnegjengen. Vi er ganske åpne, og det er noen ting jeg synes er bra, som andre synes er helt forferdelig.

- Å? Som hva da?

- Noen elsker å bli slikket i øret for eksempel, jeg er ikke der i det hele tatt for jeg føler ingenting der. Brystvortene derimot er veldig sensitive og det liker jeg, mens andre jeg kjenner synes det er vondt. Det kommer an på hva man tenner på rett og slett.

LURER DU PÅ NOE OM SEX? BRUK SKJEMAET NEDENFOR, OG SEND INN SPØRSMÅL. DU FORBLIR HELT ANONYM!

Ann Mari svarer ukentlig på spørsmål som blir sendt inn. Du trenger ikke å oppgi ditt virkelige navn, men skriv gjerne noe beskrivende i navnefeltet.

Promotion med annonselenker

Få DAB-testvinneren montert mens du er på reise

Promotion med annonselenker

Få DAB-testvinneren montert mens du er på reise

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.