Foto: Valentino

Eventyret Beatrice

Livet til Beatrice Prochazka (39) ligner et eventyr.

En gang var hun en purung vakker Tønsberg-jente som forsøkte seg som modell. Og hun fikk det til - i 1997 ble hun den første jenta til å posere naken i den norske utgaven av Playboy.

Så traff hun drømmeprinsen, kjekkasen Shawn, danser i Chippendales, og det var kjærlighet, for å sitere Postgirobygget.

Shawn tok med Beatrice til Hollywood, stedet der drømmer blir virkelighet, og for å holde seg til eventyr-terminologien, siden levde de lykkelig alle sine dager.

Selger sexleketøy

Men som alle vet, der eventyrene slutter, begynner hverdagen, og virkeligheten.

– Det er travle dager og mye hardt arbeid. Det er det som gjelder, sier den tidligere prinsessa fra Tønsberg, som nå er blitt forretningskvinne og småbarnsmor, en Tårnfrid på stiletthæler.

– Jeg driver min egen forretning Bizzy B, der jeg blant annet selger Bizzy B-undertøy og -badetøy som jeg designer selv. Jeg selger også fetish-klær og sex-leketøy. Det er egentlig helt rått at jeg har fått det til, sier Beatrice.

TV-seere husker henne kanskje fra «Norske Hollywood-fruer».

Les også:

Vi Menn Piken Janni liker både gutter og jenter

Vi Menn Piken Lisa er glad i hud og kropp

Kjendis-kunder

Butikken ligger i selveste Hollywood Bouleward, gata der de aller største skuespillerne får navnet sitt på en stjerne i fortauet. Etterpå kan de svinge innom Beatrice og få med seg en sjømannsbrud eller klitoriskiler på vei hjem.

– Jeg skal love deg én ting, at over her i LA er det helt vanlig å kjøpe slike accessoirer, og jeg har ofte kjendiser innom. Kirstie Alley, Paris Hilton, Hugh Hefner, sier Beatrice og ramser opp flere navn jeg ikke kjenner igjen.

Jeg påpeker at Bizzy B er et artig firmanavn.

– Ja, og det er faktisk en vibrerende klitoriskiler som heter Bizzy B, men i denne sammenhengen er det jeg som er den travle bien, sier Beatrice.

Når arbeidsdagen er over, forlater hun den sydende metropolen.

– Vi bor 25 minutter med bil utenfor sentrum, oppe i høyden, på et trygt og godt sted som minner om Norge. Jeg omgås mye skandinaver, amerikanere er allright, men nordmenn er på en måte mer ekte. Jeg trives kjempegodt, men det er alltid noe du savner, som norsk melk og brød.

Designet eget undertøy

En travel hverdag gjør henne åpenbart godt, for Beatrice anno 2011 er en flott kvinne, og det er en fornøyelse å trykke henne i bladet, i undertøy hun har designet selv.

– Hvordan får du det til?

– Tusen takk for komplimentet. Jeg spiser sunt, går tidlig til sengs, drikker svært lite alkohol og trener fem dager i uka, styrke, kondisjon og taekwondo, sier hun.

Legg til en dash med vellykkede gener, så har du resepten.

Les også:

Tidenes største undercoveragent

De 10 mest populære damene i 2010

De 10 mest populære damene i 2009

16 historiske og vitenskapelige fakta

Promotion med annonselenker

Visste du at testosteron- nivået synker fra 30-års alderen: Dette kosttilskuddet bør mannen din ta

Promotion med annonselenker

Salget du ikke må gå glipp av!

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.