(Moods of Norway)

Sjekk den traktorvaffelen

Moods of Norway lanserer eget vaffeljern.

Snakk om bonderomantikk som aldri vil ruste. Moods of Norways siste krumspring lager heilnorske vafler formet som en traktor. Designerduoen lanserer også sin egen «Bestemors vaffelrøre».

Bakgrunnen for den spesielle vaffelrøra er et helt nytt samarbeid mellom Grand Hotell, skriver avisen Nationen.

Hver første fredag i måneden mellom 15.00 og 17.00 kan man nå ta turen til det ærverdige hotellet på Karl Johan i Oslo for å spise traktorvafler.

- Da kan man stikke innom for en uformell prat med venner og kjente, ta en grand traktorvaffel, kaffe, eller kanskje et glass musserende slik som guttene i Moods of Norway nok ville ha gjort, sier prosjektleder Kari Hasselknippe til avisen.

Grands vineksperter skal for øvrig jobbe hardt med å finne en sjampis som passer til vafler...

Apropos bonderomantikk, kanskje du vil like dette:

Har du ikke anledning til å stikke innom Grand, har du altså mulighet til å kjøpe det spesialdesignede vaffeljernet. Prisen vil etter sigende ligge rundt 900 kroner.

Samarbeidet med hotellet er ikke bare for kosen skyld. Frem til mars 2013 skal Grand Hotel være vertskap for Moods of Norways kommende motevisninger og lanseringer.

Likte du denne saken? Lik oss gjerne på Facebook:

Blogg.no

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.

Les også


Til Nettavisen Til Side3

Utgavesjef: Lars Wærstad - Telefon: 21 00 60 48

Ansvarlig redaktør: Gunnar Stavrum

Ønsker du å annonsere på Side3? Klikk her

Ansatte: http://blogg.nettavisen.no/category/ansatte/

Personvernpolicy

Informasjonskapsler (cookies)