Foto: Moods of Norway

Sjekk den traktorvaffelen

Moods of Norway lanserer eget vaffeljern.

Snakk om bonderomantikk som aldri vil ruste. Moods of Norways siste krumspring lager heilnorske vafler formet som en traktor. Designerduoen lanserer også sin egen «Bestemors vaffelrøre».

Bakgrunnen for den spesielle vaffelrøra er et helt nytt samarbeid mellom Grand Hotell, skriver avisen Nationen.

Hver første fredag i måneden mellom 15.00 og 17.00 kan man nå ta turen til det ærverdige hotellet på Karl Johan i Oslo for å spise traktorvafler.

- Da kan man stikke innom for en uformell prat med venner og kjente, ta en grand traktorvaffel, kaffe, eller kanskje et glass musserende slik som guttene i Moods of Norway nok ville ha gjort, sier prosjektleder Kari Hasselknippe til avisen.

Grands vineksperter skal for øvrig jobbe hardt med å finne en sjampis som passer til vafler...

Apropos bonderomantikk, kanskje du vil like dette:

Har du ikke anledning til å stikke innom Grand, har du altså mulighet til å kjøpe det spesialdesignede vaffeljernet. Prisen vil etter sigende ligge rundt 900 kroner.

Samarbeidet med hotellet er ikke bare for kosen skyld. Frem til mars 2013 skal Grand Hotel være vertskap for Moods of Norways kommende motevisninger og lanseringer.

Shopping med annonselenker

Green Week: Toppsalgene denne uken

Promotion med annonselenker

Salget du ikke må gå glipp av!

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.