14. mars er den offisielle biff- og blowjobdagen. Husket du å gi dama en oppmerksomhet på Valentinsdagen den 14. februar?
14. mars er den offisielle biff- og blowjobdagen. Husket du å gi dama en oppmerksomhet på Valentinsdagen den 14. februar? Foto: Kladyk Petro Colourbox.com

Ditt sexliv

14. mars er «Biff og blowjob-dagen»

Du vil for all framtid være glad for at du leste denne artikkelen.

Som mange har fått med seg, har 14. mars seilt opp som merkedagen over alle merkedager.

Nøyaktig én måned etter «Valentine's Day», og en snau uke etter den internasjonale kvinnedagen, kommer guttas drømmedag - den offisielle «Biff og blowjob-dagen». Eller «Steak & BJ Day», som de kaller den på andre siden av dammen.

Fått fotfeste i Norge

Nøyaktig hvor offisiell den egentlig er, skal vi la være usagt, men det er på det rene at guttas trumfkort over Valentinsdagen ble introdusert og gjort populær i 2002 av radioverten Tom Birdsey i FNX Radio.

Etter at Side3 skrev om dagen først i 2011 og deretter  hvert år siden, ser fenomenet ut til å bli en anelse populært også her i landet.

Fenomenet har til og med fått sin egen side på Wikipedia.

Enkelt konsept

Bakgrunnen for dagen er at Birdsey mente at «Valentine's day» i stor grad handlet om at menn skulle vise sin kjærlighet til sin kjære, og bruker alle sine krefter for å lage den perfekte dagen for sin elskede. Men at de selv føler seg litt utelatt. Menn trenger derfor sin egen dag.

Konseptet for dagen er enkelt. Ingen kort, blomster, sjokolade eller søte, små gaver. Det eneste som står på menyen er biff og blowjob.

Ann Mari Olsen synes menn bør kreve oppmerksomheten den 14. mars, akkurat slik dama krever kort, blomster og middag ute på Valentinsdagen.

- Krev det!

Vi mistenker likevel at det er få menn som, tross hederlig innsats på «Valentine's Day», får det de fortjener måneden etter.

Heldigvis kan sexspaltist og blogger Ann Mari Olsen hjelpe der.

"Drømmedag? Helt sikkert for de fleste. Og vet dere hva, jeg synes det er på sin plass, jeg", skriver Ann Mari Olsen på bloggen sin, og fortsetter:

"Vi damer har en jobb i forholdet vi også og en mann liker en god biff og en god blowjob. Selvfølgelig skal han få det!"

Her forklarer hun hvordan gutta skal gi perfekt oralsex.

Til Side3 er hun klar på hva gutta bør gjøre den 14. mars.

- Menn må kreve det, akkurat slik som dama krever kort, blomster og middag ute på Valentinsdagen. Sett det på kalenderen først som sist. Eventuelt handle inn det nødvendige på forhånd (kjøtt og øl) så har hun ingen unnskyldninger der heller - da er saken biff, hehe.

- Hvilken dag synes du er best, Valentine's eller denne?

- 14. februar er jo mest for oss jenter så jeg får kanskje mest utbytte av den dagen. Men jeg synes absloutt en slik dag er velkommen også, det er jo en morsom sak og på tide dere menn får igjen for alle blomster, bamser og sjokolade dere har kjøpt opp gjennom årene.

- Hva tror du er den viktigste ingrediensen på denne merkedagen over merkedager?

- Om dere menn hadde valgt så hadde nok 99 prosent svart blowjob, som er forståelig. Men man skal ikke kimse av et godt måltid heller, så det er vel hele sammensetningen som gjør det perfekt.

- Kan du avsløre hvordan damene kan gi mannen sin den aller beste opplevelsen denne dagen?

- La mannen få være mann, server ham en kald øl mens du står på kjøkkenet å lager mat, gjerne i noe sexy å se på. Når det kommer til desserten så gjør det med glede og innlevelse. Jeg vil tro det ikke er så veldig turn-on å føle at dette er noe dama gjør fordi hun må. Så vis at du digger det like mye som han. Bon appetit!

Slik steker du perfekt biff

Trikset er å ikke steke biffen ferdig i panna, men bruke stekeovnen - og samtidig utnytte restvarmen i kjøttet maksimalt.

På denne måten bevarer du all saften i kjøttet, som vil bli like saftig og smakfullt som på restauranten.

Hvor mørt kjøttet er kan du bare i liten grad kontrollere selv, det er avhengig av kvaliteten på kjøttet. Men legger du litt penger i biffen, bør den også svare til dine forventninger. Å handle hos en kjøttspesialist vil naturligvis være det sikreste valget.

METODEN:

Sett ovnen på 200 grader, og sett stekeplata på høy varme. Før du slenger biffene i ovnen må du gi dem en god stekeskorpe. Det smaker best, og ser mest delikat ut.

Salt, pepre og krydre biffene etter egen smak. Bruk godt med smør, og brun biffene på hver side. Skal du steke mange biffer så ikke legg alle i panna samtidig, da kjøler du panna bare ned. La biffene ligge rundt 30-45 sekunder på hver side.

Deretter legger du biffene i en ildfast form og setter dem inn i ovnen i cirka syv minutter. Deretter tar du dem ut, og lar dem hvile i formen i 30 minutter under folie. Nå klargjøres kjøttet sakte i sin egen varme, samtidig som all saften beholdes inne i kjøttet.

Etter 30 minutter tar du av folien og setter du biffene inn igjen i syv minutter til. Biffene er klare, og perfekte!

TIPS:

Du kan gi en ekstra piff til smaken ved for eksempel å legge et stykke av din favorittost oppå kjøttet før du setter det inn siste gang.

Nøyaktig hvor lenge du skal ha biffene inne ovnen er avhengig av størrelsen på biffene og varmen i ovnen din. Prøv deg fram til den tiden som fungerer best for deg. Biffene i dette eksempelet er typiske «butikkbiffer» på 1,5 - 2 centimeter i tykkelse.

PS. Den samme metoden fungerer like godt på kyllingfileter. Da lar du filetene stå 15 minutter inne i ovnen.

(En versjon av denne artikkelen er tidligere publisert på side3.no).

Promotion med annonselenker

Familieluksus til lavpris

Promotion med annonselenker

Familieluksus til lavpris

Likte du denne saken? Lik oss gjerne på Facebook:

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.