ANONYM: Mannen bak bloggen har tatt pseudonymet Oscar Valle.
ANONYM: Mannen bak bloggen har tatt pseudonymet Oscar Valle.

Blogger

- Jeg blir sjekket opp hver gang jeg er på byen

Side3s nye blogger vil avsløre hvordan ting foregår i Oslos uteliv.

Side3 utvider stadig sin bloggstall. Kjente navn som Storm Pedersen, Cornelis Elander og Kong Halvor, får nå selskap av en ny blogger.

Han lover å gi et unikt innblikk i utelivet i Norge – og spesielt i hovedstaden Oslo.

Side3 har huket tak i en Oslo-mann i tjueårene. Han vil skrive om hvordan ting foregår på byen, men sikter på å gjøre det på en litt annerledes måte.

Fra mannens synsvinkel

Mannen bak bloggen er anonym, og har valgt å ta pseudonymet Oscar Valle. Han forteller at det spesielt er sjekkedelen av utelivet som han ønsker å kaste nytt lys over.

- Vi har vel alle lest historier om hvordan sjekking foregår på byen, og sett tips bli gitt. Det er imidlertid omtrent utelukkende jenter som skriver om dette. Så nå vil jeg prøve å gjøre det fra en manns synsvinkel, sier Valle til Side3.

Sjekk ut Oscar Valles blogg her!

Han vil blant annet sette fokus på hvordan han opplever at jenter oppfører seg på byen.

- Vi hører alltid hvor håpløse gutter er overfor jenter på byen, men jenter er ofte ikke stort bedre. De gjør og sier mye rart de også, men det hører man nesten aldri noe om. Det vil jeg gjøre noe med.

Håper å engasjere

Oscar Valle forteller at blir en del innlegg om sjekking – i tillegg til generelle betraktninger om utelivet.

- Mye av utelivet handler jo om sjekking og interaksjonen med det motsatte kjønn, så det kommer til å spille en stor rolle. Men dette skal ikke være en ren sjekkeblogg. Jeg skal skrive om andre elementer ved utelivet også, som forhåpentligvis kan være interessant og underholdende, forteller Valle.

UTELIVSBLOGGER: Denne mannen skal fortelle hvordan ting foregår i hovedstadens uteliv.

Det første innlegget i bloggen handler imidlertid om hvordan jenter går fram når de skal sjekke opp gutter. Valle lister der opp tre hovedmetoder som jenter bruker

- Hvordan har du kommet fram til det du skriver i det innlegget?

- Det enkle svaret på det, er at jeg er mye på byen. Og med fare for å framstå som arrogant, så får jeg en del oppmerksomhet fra damer. Hvis man tar den indirekte metoden som eksempel, der jentene stirrer på deg med et smil for å få deg til å ta kontakt, så blir jeg sjekket opp hver gang jeg er på byen, sier Valle

- Jeg har også venner som får mye oppmerksomhet fra damer, så det er gjennom det jeg selv har opplevd og det jeg har snakket med kompisene mine om som har resultert i det jeg har skrevet. Det gjelder for så vidt de fleste av innleggene jeg kommer til å skrive, legger han til.

Kan stå fram

Oscar Valle forteller at han målet hans med bloggen er å underholde og engasjere, samt gi et innblikk i temaer veldig mange er opptatt av - eller i det minste syns er interessant å lese om.

- Jeg gir ikke noe fasit på noe som helst, men håper jeg kan skrive noen innlegg som folk syns det er moro å lese. Kanskje kan noen innlegg også brukes som inspirasjon, opplyse folk eller i det minste gi grunnlag for en diskusjon. Så er det sikkert mange kommer til å riste på hodet av det jeg skriver også, men man kan jo ikke tilfredsstille alle, uttaler Valle med et smil.

Lik Oscar Valle på Facebook!


Bloggen vil altså bli skrevet under pseudonym, men Oscar Valle legger ikke skjul på at han kan stå fram med sin ordentlige identitet en gang i fremtiden.

- Det kommer an på litt forskjellige ting, men jeg utelukker ikke at jeg står fram en dag, nei. Hvis det er noe folk er interessert i å vite, vel og merke, uttaler Valle.

Les mer om hva bloggen vil handle om her!

Nytt perspektiv

Side3-redaktør Lars Wærstad håper den nye bloggeren blir godt mottatt av leserne.

- Når det gjelder sjekking og forhold, er det mye som skjer på damenes premisser. Vi ser det i magasiner og på nett hver dag, "Slik sjekker du opp damene" og "Sånn gir du henne gode kompliment". Men sjeldnere får vi høre erfaringene menn har med dette, sier Wærstad.

- Side3 er et magasin først og fremst for menn, og jeg synes det er fantastisk med en mannlig blogger som tar menn på alvor. Sjekking og forhold er noe som opptar svært mange.

Følg Oscar Valles blogg på oscarvalle.blogg.no.

Shopping med annonselenker

Green Week: Toppsalgene denne uken

Promotion med annonselenker

Salget du ikke må gå glipp av!

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.