HOT: Victoria's Secret-modellen Candice Swanepoel gikk til topps som verdens hotteste kvinne i herremagasinet Maxims tradisjonelle Hot 100-kåring.
HOT: Victoria's Secret-modellen Candice Swanepoel gikk til topps som verdens hotteste kvinne i herremagasinet Maxims tradisjonelle Hot 100-kåring.

Maxim Hot 100

- Hun er verdens hotteste dame

Herremagasinet Maxim har kåret verdens hundre heiteste kvinner. Candice Swanepoel (25) tar førsteplassen.

I 2013 var det Miley Cyrus som tok plass nummer én på Maxims årlige kåring av verdens hundre lekreste kvinner, men i år går plassen tilbake til en dame som lever av å posere, Candice Swanepoel.

Den 25 år gamle Victoria's Secret-modellen følger i fotsporene til modellvenninner som Bar Refaeli og Rosie Huntington-Whiteley samt artister og skuespillere som Katy Perry, Olivia Wilde og ... Lindsay Lohan? Ok, det var i 2007.

Candice er fra Sør-Afrika, og ble oppdaget som 15-åring av en modellspeider på et loppemarked i Durban. Ti år senere er hun en av verdens mest suksessrike modeller, og har figurert på Forbes' liste over verdens rikeste modeller to år på rad. I 2013 lå hun på niende plass med en antatt årsinntekt på rundt 20 millioner kroner.

Ifølge Maxim representerer modellen alt det magasinet står for.

- Candice er den ideelle legemliggjøring av Maxim, slående vakker, sofistikert og elegant. Men det er ikke bare hennes feilfrie skjønnhet og uanstrengte eleganse som sørget for topplasseringen, men også hennes skarpsindige businessteft, smører Maxims Paul Martinez tykt på.

I tillegg til Victoria's Secret er Candice Swanepoel modell for Versace, Juicy Couture og Max Factor.

Sjekk ut alle kvinnene på Maxims Hot 100-liste her. Topp ti ble:

  1. Candice Swanepoel
  2. Scarlett Johansson
  3. Katy Perry
  4. Irina Shayk
  5. Jennifer Lawrence
  6. Zooey Deschanel
  7. Alessandra Ambrosio
  8. Jessica Alba
  9. Mila Kunis
  10. Cara Delevingne

Nedenfor har vi lagt ved noen tilfeldig utvalgte bilder fra Candice Swanepoels instagramprofil.


Promotion med annonselenker

Få lysten og livsgleden tilbake!

Promotion med annonselenker

Salget du ikke må gå glipp av!

Side3 bildeshout

blogg.no

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side3.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.